четвер, 29 січня 2015 р.

Долучись до кампанії "Пам’ятай про Крути" 2015!

З радістю та гордістю повідомляємо про чергову пам’ятну поїздку на станцію Крути, яку 1 лютого 2015 р. організовує київський юнацький курінь ч.75 ім. Героїв бою під Крутами. Цей захід вже став традиційним для нашого куреня, а його організація – великою честю і відповідальністю. Захід організовується в рамках Всеукраїнської молодіжної кампанії «Пам’ятай про Крути».
Цьогоріч поїздка традиційно передбачає церемоніали на місці меморіалу Героїв Крут, перегляд експозиції музею та участь у захопливій пейнтбольній тереновій грі. Про місце і час збірки буде повідомлено згодом всім зголошеним на поїздку. Вартість участі в поїздці 1 лютого становить 150 грн (75грн за дорогу в дві сторони і 75грн – організаційні витрати). Індивідуально зголоситися можна, надіславши листа на електронну адресу orgkomitet@kruty.org.ua
В рамках кампанії «Пам’ятай про Крути» ти можеш долучитися до вшанування пам’яті полеглих героїв. Зробити це можна наступним чином:
Дізнайся більше про бій під Крутами. Важливо знати правдиві, а не міфологізовані політиками, причини, події і наслідки.
Підтримай кампанію «Пам'ятай про Крути!»у соцмережах і ЗМІ, фінансово. Розмісти банер на власній сторінці чи у молодіжних групах.
Вшануй полеглих, одягнувши крутянську символіку. Причепи на груди стрічку чи з значок із відповідною символікою (не маєш - виготови сам і для своїх друзів), одягни вишиванку.
Присвяти Героям одну добру справу. Організуй перегляд молоддю відповідного відео, флеш-моб на крутянську тематику, смолоскипний похід, вечір бардівської пісні чи військово-історичну гру на місцевості тощо.
Підтримай традицію крутянського посту (від 21.00 28 січня до 6.00 30 січня).
Сайт "Пам'ятай про Крути"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...